AĞRI / HAMUR - Şehit Polis Yıldırım Günay Anadolu İmam Hatip Lisesi

Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı Başvuruları Başladı

01-03-2024

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, Türk Eğitim Sistemi içinde telif bir model olarak ön plana çıkan İmam Hatip Okullarında, yenilikçi ve model uygulama olarak Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı 2024 başvuruları başladı.

Programa pansiyonu olan Anadolu İmam Hatip Liseleri başvurabilmektedir. İlki 2022 yılında gerçekleştirilen Programın bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecektir. İki yılda 1.565 öğrenci Program kapsamında desteklenmiştir. Öğretmen/yönetici ve diğer katılımcıların özverileriyle yapılan faaliyetler neticesinde Program etkili bir şekilde yürütülmektedir.

Bu yılda, Araştırma-Geliştirme ve Projeler Daire Başkanlığı tarafından iş ve işlemleri yapılacak olan Değişim Programına 15 Şubat - 08 Mart 2024 tarihleri arasında Genel Müdürlük Kurum Takip Sistemi (KTS) üzerinden başvurular alınacaktır. Program çağrısının kapsamı, kimlerin başvuru yapabileceği, proje başvuru süreci ve diğer hususlar Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı (2024) Çağrı Rehberinde yer almaktadır.

(Rehber için https://dogmprojeler.meb.gov.tr/www/evliya-celebi-ogrencidegisim-programi/icerik/7)

Yayın: 01.03.2024 - Güncelleme: 01.03.2024 13:28 - Görüntülenme: 39