AĞRI / HAMUR - Şehit Polis Yıldırım Günay Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şehit Polis Yıldırım Günay Anadolu İmam Hatip Lisesi

YENİ MAH. M.ŞİRİN YİĞİT CAD. NO 1 HAMUR / AĞRI
Vizyon
Şehit Polis Yıldırım Günay Anadolu İmam Hatip Lisesini ve İmam Hatip Ortaokulunu , her zaman göreve hazır yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz,ülkesine hizmet bilincine sahip öğrencilerimiz ve velilerimiz ile birlikte güç birliği sağlayarak ;Ortaöğretim giriş sınavlarında öncelikli tercih edilen,üniversite giriş sınavları sonrasında en iyi bölüm ve üniversitelere yerleştiren,Ülkemize duyarlı,yaratıcı düşünme gücüne sahip,üretken, ahlaklı gençler yetiştiren,Sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlerle adından söz ettiren Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.
Misyon
Öğrencilerimizin ; insana, ahlaka, kültürel mirasa ve düşünce özgürlüğüne saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışına katkıda bulunmak, öğrencilerimizin bütüncül gelişimlerini desteklemek amacıyla akademik yönlerinin yanı sıra kültürel ve sportif faaliyetler sağlayarak milli ve manevi değerlerine sahip bireyler yetiştirmek.
Arapça-İngilizce
Servis,özel araç.
İlden ve ilçeden sabah 7:00-18:00 arası her 30 dk da bir servis kalkmaktadır.
Hamur İlçe Merkezine 1 km, Ağrı İl merkezine 14 km uzaklıktadır.
22 Derslik
Futbol, Basketbol , Masa Tenisi , Kros